7. december 2015

December TBR
Det er endelig blevet december og det er nok årets hyggeligste måned...i tankerne. Men i realiteten medfører den stress og jag i form af alverdens forpligtelser og eksaminer. Med decembers komme har jeg mest af alt lyst til at være sammen med de personer der betyder allermest eller sidde begravet i en fantastisk fortælling i skæret fra et stearinlys omgivet af juleri, æbleskiver, glögg, risengrød og hvad der ellers har med jul at gøre. Eksaminer er godt nok det sidste jeg kan overskue! Og jeg sidder med den første, som skal afleveres senest på onsdag og en bunden opgave der bliver udleveret i morgen. Suk.

Men alligevel har jeg fået skrabet en form for TBR (eller nærmere et udvalg som jeg kommer til at vælge imellem) sammen til december måned, som jeg vil forsøge at overholde nogenlunde. Jeg er dog noget af en humørlæser, så jeg vælger tit i øjeblikket.


The Wind in the Willows af Kenneth Grahame er vi, som nogle af jer nok har opdaget, i min læseklub ved at læse i denne måned. Jeg har valgt at tage mig god tid med den smukke blå bog så den bliver spredt ud over decembers dage. Jeg tænker, at den i eksamensstressen kan bruges til at hoppe ind og ud af som et lille afbræk fra studierne. Indtil videre hygger jeg mig meget i selskab med Mole, Ratty, Badger og Toad!

Harry Potter and the Deathly Hallows af J.K. Rowling. Jeg har gennem de sidste 2 års tid været igang med at genlæse serien med lidt mellemrum, og jeg mangler kun den sidste bog og den vil jeg gerne have læst her i december. Jeg synes simpelthen at Harry Potter bøgerne passer ufatteligt godt til juletiden. Jeg glæder mig til et deligt gensyn. 

Narnia-bøgerne af C.S. Lewis. Jeg har netop i dag modtaget min egen julegave til mig selv som bestod af bl.a. bokssættet af Narnia-bøgerne. Jeg har faktisk aldrig før fået dem læst, så jeg håber meget på at kunne nå et par stykker i løbet af december, da jeg også kun kan forestille mig at de vil klæde juletiden helt fantastisk.

His Dark Materials af Philip Pullman var også en del af julegaven til mig selv. Jeg har læst trilogien på dansk, men har længe gerne ville genlæse den - og det gerne på engelsk. Og så er det jo bare en yndig udgave! Jeg håber på at kunne genlæse historien om Lyra inden alt for længe. Jeg regner ikke med at jeg når dem alle, men måske jeg får startet på "The Golden Compass" i december?Jeg kan se på det hele, at min TBR primært indeholder børnefortællinger - og det er faktisk helt ubevidst. Men det glæder mig, da jeg synes det er så hyggeligt med de letlæselige, fantastiske universer!
Har i en lige så travl decembermåned, eller har i tid til lidt mere julehygge? 
Og hvad har i planer om at læse her i den søde juletid?

4 kommentarer:

 1. Åh, fantastiske bøger – hver og én! Jeg hopper også med på Pullman og Lewis-bølgen. For jeg kan ikke lade være <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan kun blive en god læsemåned!
   Hvor hyggeligt, at du også skal læse Pullman og Lewis. :-)

   Slet
 2. Ih, det er så flot en Narnia-boks! Wow!

  God arbejdslyst med eksaminerne. Det trækker altid tænder ud, men heldigvis er der lys forude :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er virkelig fin! Og faktisk slet ikke særlig dyr at klikke hjem fra Saxo.

   Tusind tak, søde Ida!

   Slet