18. september 2015

En lille update
Der har været ufatteligt stille herinde i et godt stykke tid nu, og hermed kommer der en lille update på hvad, der er sket i mit liv i den sidste stykke tid som har haft sat bloggen lidt på pause.

I sommerferien var jeg kun hjemme i Danmark, men alligevel blev der plads til mange gode oplevelser.
Udover afslapning fra studier, så var jeg i sommerhus i en uge sammen med nogle af de bedste mennesker man kunne forestille sig, hvor vi boede, spillede brætspil, drak nogle øl og generelt bare hyggede os enormt meget. Kort derefter skulle jeg endnu engang i sommerhus, men denne gang med familien. Dette var en total afslapningstur. Vi var i Blåvand, og der blev ikke lavet meget andet end at gå ture, bade i pool og læse. En enkelt dag tog vi dog til Grøn Koncert i Esbjerg for at få nogle nye omgivelser at se, og samtidig opleve noget dejlig musik.

Ellers stod min ferie meget på at arbejde samt at catche up med en masse forskellige mennesker. 

August bragte mange oplevelser med sig: Først og fremmest blev det min fødselsdag, hvor jeg fik besøg af de sødeste folk, og hvor min søde kæreste havde planlagt overraskelser og hyggeligheder i lange baner. Det var simpelthen en dejlig og solskinsrig dag. Dagen bragte mange boglige skatte og andre gode gaver med sig, og jeg vil kort lige opridse hvad jeg fik: en ny, smuk udgave af Harry Potter-serien på engelsk (mine gamle er så faldefærdige, at jeg trængte til nogle nye, og dette bokssæt har jeg længe haft mine øjne på!), "The Handmaid's Tale" og "The Robber Bride", begge af Margaret Atwood i de fineste udgaver, som er i en serie, der inkluderer alle hendes boglige udgivelser. Det er første gang jeg læser noget af hendes gang ("The Handmaid's Tale"), men det bliver bestemt ikke den sidste! Derudover fik jeg også "The Bookthief" af Zuzak, "To Kill a Mockingbird" af Harper Lee, og "Blind Willow, Sleeping Woman" af Haruki Murakami. Udover boglige skatte, fik jeg en støbejernsgryde, en radio, flere mumikopper til min samling, en billet til Northside 2016, og mange flere fine ting. 

Få dage senere fik vi at vide, at vi har fået en ny lejlighed og vi (min nuværende roomie og jeg) skal  derfor til d. 1 oktober flytte tættere på både Aarhus Universitet og centrum. Det glæder jeg mig meget til!

Udover det, var jeg tutor for de nye RUS'ere på musikvidenskab i den sidste uge af august, der bragte mange sjove stunder med sig. Det var en hård uge fra tidlig morgen til sen, sen aften hver dag. Men hold nu op, for en god og lærerig oplevelse!

Nu er jeg nok engang begyndt på mine studier igen, og denne gang på min kandidat på linjen Musik, lyd og kommunikation (som overbygning til mit tilvalgsfag Musikkultur). Det virker rigtig spændende, og jeg glæder mig til at få to år mere på musikvidenskab og fordybe mig i min passion på et højere niveau! 
- I dette semester er det et fag hvori vi som en del af en eksamensopgave skal uploade blogindlæg til siden www.musikvidenskabet.dk, og jeg tænker også at poste de indlæg jeg skriver dertil herinde, så i kan følge lidt med i, hvad det er jeg render og laver på mit studie.

For at det ikke skal være løgn, så er jeg også startet som frivillig på Aarhus Studenterhus i kulturgruppen og i endnu et kor, Akademisk kor, så dagene er travle, og fritiden er begrænset, og det går desværre også udover mængden af bøger jeg har fået læst på det sidste. 

Efter efterårsferien falder der dog lidt ro på igen, da jeg på det tidspunkt er i den nye lejlighed samt stopper i min 'gamle' kor, Aarhus Pigekor efter vores kommende konkurrence i starten af ferien.


I dag har jeg endelig en tiltrængt fridag, som til gengæld også har medført en smule sygdom (det sker næsten altid når jeg endelig giver mig selv lov til at slappe af!), så jeg vil forsøge at få skrevet et par forskellige indlæg, så jeg blot at trykke "udgiv" i stedet for at skulle arbejde på nye i de næste par meget travle uger.


Jeg håber i alle havde en fantastisk sommerferie og er kommet godt igang med hverdagens udfordringer.

4 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en dejlig sommerferie :) og åh hvor er jeg da en lille smule misundelig på Harry Potter sættet!
  Kender alt for godt det med, at hverdagen lige pludselig rammer igen, og tiden til at læse lige så stille forsvinder. Men så længe man hygger sig med det man laver i stedet for, er det jo det vigtigste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det helt bestemt!
   Ja, Harry Potter sættet er noget så yndigt!
   Jeg håber også du har haft en god sommer :-)

   Slet
 2. Åh, sikke en skøn og spændende sommerferie! Hvor har du haft travlt med rare, spændende ting – og er det ikke den bedste form for travlhed, der findes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det tør siges! Hvordan har din sommer været, søde Rikke? Travl med specialet?

   Slet