20. oktober 2015

Et kig i lejligheden #1

Igen, igen har der været lidt stille på bloggen. Jeg er netop igår hjemvendt fra hele to korture; den ene en konkurrence i München med Aarhus Pigekor (hvor vi vandt hele molevitten - yay!) og en tur til London med Akademisk Kor Aarhus for at synge Brahms Requiem samt et par andre små koncerter, den ene på Queens' College i Cambridge. Min efterårsferie har altså budt på mange spændende oplevelser, mange utroligt søde mennesker med både nye og gamle bekendtskaber, tætpakkede programmer og ca. 3,5 dags transport undervejs. Så nu er jeg træt. Meget træt, og jeg kan mærke sygdommen komme snigende med søvnunderskuddet. 

Før disse ture er jeg kun lige nået at flytte i en ny, lækker lejlighed. Og det er SÅ dejligt! Jeg bor nu markant tættere på alting; både kæreste, studier, kor, arbejde og byen, og så endda til billigere penge! Hvad mere kan man ønske sig? 
Dog har jeg praktisk talt kun været i lejligheden i omkring en uge (grundet alle turene), så der nogle ting der stadig halter; for eksempel mangler jeg loftslys (ups..), diverse hylder og ting der skal sættes op på væggene rundt omkring samt en ny og tiltrængt bogreol. Min nuværende lever på sine sidste dage og står i øjeblikket tætpakket med alle bøgerne kaotisk sat ind for få tømt de sidste flyttekasser (jeg plejer også at have en vindueskarm + en sæt hylder som også bærer bøger, så pladsen er træng lige nu). 

Men jeg synes da lige i skal have lov til at få et sneak-peak af mit nye hjem og de midlertidige løsninger, så here goes (beklager billedkvaliteten - det manglende lys gør, at min telefon har svært ved at fokusere):

Har i haft en god efterårsferie? Og har i måske endda haft mulighed for at deltage i det halvårlige Readathon her i lørdags? 

2 kommentarer:

 1. ÅH det lyder som en rigtig god efterårsferie! :D

  Min var også fin - og jeg deltog også i readathon'et her i weekenden <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt!
   Jeg er lidt misundelig - hvor gad jeg godt have deltaget! Fik du læst en masse godt? :)

   Slet