23. april 2016

Dewey's Read-a-thon #2: En løbende opdatering


Så er det endelig blevet lørdag, og Dewey's 24h Read-a-thon starter om ca. 2,5 time - jeg kan næsten ikke vente.


11:24: 
Jeg tænkte, at jeg ville sove længe i dag, så ventetiden ikke skulle føles så lang, men jeg vågnede tidligt. Så morgentimerne har jeg brugt på at klargøre de sidste småting, finde andre glade læsere som jeg kan følge rundt omkring samt oprydning på mit lille værelse, så jeg uforstyrret kan dykke ned i læsningen når klokken slår 14:00.

Dette indlæg vil løbende blive opdateret i de 24 timer. Desværre må jeg dog nok erkende, at jeg bliver nødt til at få lidt søvn i nat, da jeg skal op på arbejde (som kirkesanger) i morgen tidlig. Men jeg regner med, at sovetiden bliver mindsket og jeg står tidligt, tidligt op og læser indtil jeg skal afsted.

Nu vil jeg svinge støvsugeren en gang og derefter begive mig ud på en lille tur til Rema for at hente de sidste småting.

Jeg glæder mig sådan til at følge jeres læsning, så fortæl mig endelig i en kommentar hvor jeg kan finde jer, på hhv. Youtube, instagram, blog, eller andetsteds.


16:11
Jeg har for få minutter siden vendt den sidste side i Animal Farm af Orwell, og ih, hvor var det en fantastisk læseoplevelse. Virkelig skønt at starte ud med sådan en pageturner!

Nu vil jeg holde en kort pause, hvor jeg vil tjekke op på hvad i andre har nået i løbet af de to første timer. Derefter tror jeg, at jeg vil påbegynde Percy Jackson and the Lightning Thief af Rick Riodan.


17:53
Klokken nærmer sig aftenstiden og sulten er ved at melde sig. Så jeg har lagt Percy Jackson fra mig for at gå i køkkenet og fikse lidt aftensmad. Jeg er nået 93 sider ind i historien, og jeg hygger mig noget så meget i Percys selskab, og glæder mig til at se hvor historien bærer mig hen af.

Men først, en lille aftensmads-pause!


22:31
Det er efterhånden længe siden jeg har lavet en opdatering. Men jeg har virkelig hygget mig med Percy Jackson og enkelte pauser, hvor jeg har fulgt andre læseres fremskridt.
Jeg er nu 300 sider inde i bogen og mangler kun 75. Dog er trætheden for alvor ved at melde sig, og jeg skal desværre også op og arbejde i morgen fra ca. 9-11:30. Så planen er, at jeg vil gøre mig sengeklar og ligge mig under dynen og læse til at jeg ikke kan mere. Jeg sætter et vækkeur til kl. 05:00 så jeg kan få læst nogle timer inden jeg skal afsted.
Jeg håber i alle nyder læsningen - jeg har i hvert fald nyt at følge med her til aften :-)


04:55
Efter at mine trætte øjenlåg overvandt mig omkring kl 23:30 har jeg nu sovet i knapt 5 timer. Jeg satte et tidligt vækkeur med håb om, at selv hvis jeg ramte snooze-knappen et par gange, ville der stadig være tid til nogle timers læsning. Jeg nu er jeg oppe. Jeg har netop kastet noget koldt vand i hovedet og lavet mig en stor kop kaffe, og nu vil jeg færdiggøre de sidste få sider af Percy Jackson og derefter finde mig en ny bog at give mig i kast med.

Hvordan går det for jer derude? Nogen der er holdt hele natten? :-)

06:42
Jeg har nu både færdiggjort Percy Jackson og The Walking Dead Vol. 1 siden jeg stod op og begyndte at læse. Nu er det tid til lidt morgenmad og et enkelt afsnit Friends, mens jeg catcher up på hvad alle andre har læst.

08:37
Nu er tiden så småt ved at være inde til, at jeg skal cykle afsted mod mit arbejde i Hasle Kirke. Jeg er er nået ca. 31 sider ind i "The Amber Spyglass" af Philip Pullman, og håber på, at få læst en del flere sider i den når jeg vender tilbage omkring 11:45-ish. I må alle have en god læsning her i de næste par timer - vi ses efter gudstjeneste :-)

11:49
Så er jeg hjemvendt fra kirken og klar til en sidste slutspurt her de sidste to timer! Jeg har fyldt mine skåle op med et par snacks som kan holde mig kørende til efter kl. 14:00, så jeg ikke behøver at holde frokostpause (forhåbentlig).


13:56
Jeg har netop nu færdiggjort det sidste kapitel i denne omgang af Read-a-thon, og hvor har jeg dog nydt at dedikere mit døgn til læsning! Dog er jeg ked af, at jeg blev nødt til at tage på arbejde i dag, og det kan selvfølgelig også ses på mit endelige resultat.

Gennem de 24 timer har jeg besøgt diverse andre læseres blogs, fulgt med og heppet; jeg har været en del af et online fællesskab dedikeret kun til læsning - og det har været noget så hyggeligt!
Jeg har snacket melon, tortilla chips, drukket te, kaffe, en enkelt sodavand og en masse vand, spist Smarties og en smule bolsjer undervejs. Jeg har virkelig hygget mig i den grønne, bløde lænestol, fordybet i læsning.

Jeg har nået at læse 3 hele bøger, som alle har været 4-stjernede læseoplevelser og påbegyndt en fjerde bog:
1) "Animal Farm" af George Orwell, 95 sider.
2) "Percy Jackson and the Lightning Thief" af Rick Riordan, 375 sider.
3) "The Walking Dead Vol. 1", 144 sider.
4) "The Amber Spyglass" af Philip Pullman, som jeg nåede at læse 113 sider i.

Det betyder at jeg i dette Read-a-thon har læst i alt 727 sider. 


Det har været en stor, stor fornøjelse at følge med hos jer allesammen og jeg glæder mig allerede til næste gang.
22 kommentarer:

 1. Jeg kan næsten heller ikke vente på, at klokken skal blive 14 :) jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn - jeg opdaterer selv på www.readingraindrops.blogspot.dk og instagram @readingraindrops :)

  SvarSlet
 2. Det er så svært at vente - især når vi er så tæt på nu. Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn.

  SvarSlet
 3. Åh, dit læsehjørne ser skønt ud - jeg håber, at du får et fantastisk læsedøgn! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og i lige måde! :-)

   Slet
  2. Ååååh, Percy-bøgerne er så dejlige! Riordan er fantastisk til at få humor ind i sine historier! God fornøjelse! :-)

   Slet
  3. Den var virkelig underholdende! :D Hvordan går det med din læsning?

   Slet
  4. Dejligt at du nød den! :D
   Jeg har lige sovet et par timer og vil nu igang igen. Satser på at jeg kan få læst lidt mere her til morgen, end jeg gjorde i aftes. :P

   Slet
  5. Jeg hepper på dig! Hvor meget har du nået indtil videre? :D

   Slet
  6. Jeg nåede så ikke en dyt mere idag, end igår! Men jeg ramte de 640 sider, inden jeg faldt i søvn... Igen... :P

   Tak for et hyggeligt readathon! <3

   Slet
  7. Ærgerligt, haha, men stadig et super fint resultat! Det har godt nok været hyggeligt <3

   Slet
 4. Jeg håber, det går godt med Animal Farm? Jeg er lige blevet færdig, og den er altså bare stadig SÅ god. Er spændt på at høre, hvad du synes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er netop også lige blevet færdig, og jeg er helt vild med den. Virkelig frygtelig og vittig på samme tid. Rigtig god start på læsedøgnet :-D

   Slet
  2. Fantastisk! Dejligt at høre, at du er lige så begejstret som jeg er ;-)
   Vi skal måske mødes snart i læseklubben og snakke lidt om den. Det kunne være hyggeligt.

   Slet
  3. Ja, det kunne være en rigtig fin idé! Det vil jeg meget gerne :D

   Slet
 5. Åh, 'Animal Farm'. Den bog er så fantastisk – og jeg elsker din udgave. Jeg mindes i øvrigt at have set en tegnefilmsversion af bogen som barn. Den var så creepy og ildevarslende på en eller anden måde. Burde se om jeg kunne opstøve den igen.

  Og så elsker jeg i øvrigt din læsekrog! Hvor set det hyggeligt ud. Du har vist indrettet dig til det perfekte læsedøgn :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mindes også at have set en virkelig skummel udgave i løbet af min gymnasietid - hvis du støder på den, må du meget gerne give lyd!

   Tusind tak! Min søde kæreste har doneret mig hans fine lænestol til formålet og det har virkelig været rart med et andet sted at læse end i sengen :-)

   Jeg håber læsningen går godt for dig, søde Rikke!

   Slet
 6. 'Percy Jackson' er sådan nogle gode og underholdende bøger. Jeg har selv ved at genlæse serien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk første gang jeg læser dem, og indtil videre er jeg vild med det! Jeg glæder mig til at læse videre :-)

   Slet
 7. Sejt, Amanda! Det var virkelig den rigtige beslutning, du tog, at gå i seng og stå så tidligt op, når du har fået så meget ud af morgentimerne allerede. Er spændt på at høre, hvad du synes om Walking Dead? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er jeg virkelig også glad for jeg endte med :D
   Jeg synes den var helt vildt god! Det fungerer vildt godt med sort/hvid billeder!

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Det lyder til, at du har haft et godt læsedøgn! Dejligt :D

  SvarSlet