20. juni 2016

Fremtidige planer for bloggen...

Jeg har haft et ufatteligt travlt semester her i foråret, og det er desværre gået ud over bloggen. Jeg synes det har været svært at opretholde en kontinuerlig gang herinde, men det vil jeg lave om på - og gerne inden for den nærmeste fremtid. Hvornår præcis jeg begynder, er stadig uvist, men tanken er, at det bliver på den anden side af sommerferien, omkring den tid, hvor jeg igen starter på studiet.

Jeg vil lave to faste blog-dage om ugen, hvor jeg poster indhold om hhv. musik og litteratur. Sandsynligvis vil jeg opdele det, så den ene, faste dag tildeles bøgernes verden og den anden musikkens. Jeg regner også med, at der igen kommer nogle sporadiske indlæg på engelsk - enten det, eller også vil jeg blot oversætte mine indlæg, så de både fremkommer på dansk og engelsk.

Hvordan og hvorledes det helt kommer til at foregå, vil jeg lege lidt med her i løbet af sommeren.

Jeg håber, at alle de der sidder midt i eksamensstressen alligevel haft tid til at finde pusterum til læsepauser og ikke føler sig fuldstændig begravet. Personligt, har det været en ret hård eksamensperiode som slet ikke er færdig endnu.


2 kommentarer:

  1. Det lyder dejligt! Det kan godt være lidt svært at få hverdag og blog til at hænge sammen, men så fedt, at du har fået sat dig nogle mål! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg synes det har været lidt en udfordring her på det sidste, men ja, tænker at nogle fremtidige mål kan hjælpe lidt på motivationen :D

      Slet